Tel: +40-364-88.11.62;......

WEBDESIGN
  Activitati
    

Consultanta si consiliere turistica
Pre Planned Tours
Webdesign
.
 
 Contact
    
Webdesign: O pagina web este o poarta deschisa catre afacerea D-voastra. Este modalitatea cea mai simpla, rapida si ieftina de a va face cunoscute produsele sau serviciile ce doriti a le prezenta. RMT 11 este in masura de a va crea imagina firmei..  
Sunt cateva elementele importante ce concura la succesul publicitatii prin intermediul unei pagini web publicata pe internet: calitatea informatiei, volumul informatiei, designul si o viteza de incarcare mare.  
RMT 11 va poate oferi solutia pentru design si va recomanda cele mai bune modalitati ca timpul de incarcare a paginii sa fie scurt. Pagina trebuie sa poata fi accesata de pe orice calculator acest lucru ducand la cresterea numarului de vizitatori.  

Preturile pentru serviciile de webdesign variaza in functie de volumul total al paginilor, complexitate, animatie, scripturi Java, etc. Astfel, solutia optima este aceea de a ne contacta si comunica dorinta D-voastra( alaturi de date privind produsul/activitatea, numar pagini, numar imagini. In maximum 48 ore va vom transmite o estimare a costurilor, in 2 variante.

 
   
©RMT11, 2000 - 2015 Toate drepturile rezervate